5 skäl varför du ska välja egbs som din QlikView partner

 

ID-100224748När Du har bestämt dig för QlikView behöver du ställa dig frågan, vilken QlikView Partner ska jag välja för implementering och förvaltning av min nya miljö? Vi vill här (lite stolt) presentera vad en av våra kunder berättat för oss och andra om varför just du/ni ska välja egbs consulting som QlikView partner. (Vill du veta mer eller vill komma i kontakt med referenser/kunder direkt, kontakt oss på egbs så förmedlar vi kontakten). Nedan citat är direkt från vår kund – Memira.

Vill Du att din QlikView partner ska ha en stor, bred och djupkompetens?

”egbs consulting besitter en stor kompetens.”

egbs har en bredoch djup QlikView kompetens. En kompetens vi både sprider/delar men som vi också förädlar kontinuerligt. Vi har till exempel konsulter som jobbat med QlikView sedan 2001. Samtliga våra 10 konsulter i Team QlikView är också certifierade. Att vi sedan har 20 konsulter till inom Social Business, Portal samt Notes/Exchange gör att vi även har minst en ytterligare dimension.

Vill Du att din QlikView partner ska ha konsulter som kan förstå din verksamhet?

”egbs consulting har en förmåga och vilja att förstå kunden och dess verksamhet​”

egbs consulting konsulter är genomgående seniora vilket gör att vi kan erbjuda erfarenheter från olika typer av verksamheter. Vi kan också genom vår erfarenhet se problemställningar som är gränsöverskridande mellan olika verksamheter. På så sätt har vi oftast effektiva förslag på lösningar för de flesta behov som finns på marknaden.

Vill Du att din QlikView partner ska ligga i framkant och vara drivande?

”egbs consluting har en hög ambitionsnivå och en vilja att öka den​”

egbs consulting strävar efter att samtliga våra konsulter har en hög ambitionsnivå och en vilja att utvecklas och hela tiden främja nyfikenhet. På så sätt tror vi att vi kan utveckla oss tillsammans med våra kunder. Vi står också bakom Sveriges ledande QlikView blogg, bi-effekten.se

Vill Du att din QlikView partner ska vara rådgivande?

”egbs consulting delger råd och förbättringsförslag, ett bollplank istället för enbart säljande​”

egbs consulting roll i ett projekt är inte enbart en implementering utan vi ser alla våra kunder som långsiktiga relationer i förtroende. Ett förtroende vi vårdar ömt och där vi vill att vi tillsammans lyckas med effektiva projekt som främjar våra kunders verksamhet. Vi tror mer på en konsultroll i form av bollplank istället för en säljande konsult.

Vill Du ha ett långsiktigt samarbete med din QlikView partner?

”egbs consulting ser samarbete i stället för Kund vs Leverantör”

egbs consulting ser ett långsiktigt åtagande tillsammans med sina kunder och då krävs samarbete.

 

Har Du nu svarat ja på alla dessa 5 påstående/frågor anser vi att vi är rätt QlikView partner för dig. Kontakta oss redan idag för ett kravlöst möte. Vi rekommenderar också våra QlikView frukostar som är kostnadsfria. Läs mer på egbs.se för kommande event.

 

Bilden kommer från freedigitalphotos.net

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *