Qlikview + SugarCRM = Sant

Vi på egbs jobbar, utöver Qlikview och Qlik Sense, b.la. med produkten SugarCRM. Vi är därför extra glada att QVSource har släppt en kommersiell version av sin konektor mellan just Qlikview, Qlik Sense och SugarCRM (fanns tidigare som betaversion).

Vi har senaste året hjälp fler av våra kunder att gå över från installation på egen server till installation i SugarCRMs moln, ofta kallat Sugar On-Demand . Vi får också många förfrågningar angående analys av information från CRM system och när CRM-systemet ligger i ett måln, har man normalt inte direkt access till databasen utan får använda ett API för att ta ut information.

QVSource har skapat färdiga anrop för dom vanligaste modulerna. Sugar version 7 och senare är byggt så att klienten använder Rest API:et för att hämta data vilket innebär att all data som går att accessa genom användargränssnittet också går att komma åt genom API:et. Det är helt enkelt ingen skillnad på hur kommunikationen utförs. Se screen shot nedan från systemet, observera att bilden är lite gammal det är därför det står ”Beta”.

SugarCRM Connector For QlikView

Se gärna vår Sugar CRM QlikView-demo som finns på Qlik Market (http://market.qlik.com/sugar-crm.html).

Källa http://www.qvsource.com/

 

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *