Qonnections 2014

image

Det är dags för den årliga partnerkonferensen för Qlik partners, Qonnections. Ett årlig event där Qlik bjuder in sina partners från hela världen där de berättar om det senaste i QlikView-världen.

Detta är det nionde året i rad som denna konferens hålls och egbs är som självklart representerade. Jag skall tillsammans med Tomas vara egbs ögon och öron och vi räknar med att ta med oss det senaste om; QlikView Next, tekniker, best practices och erfarenheter från båda Qlik och andra partners med oss hem. Detta är erfarenheter som vi kommer dela med oss av under den kommande tiden, antingen här på bi-effekten.se, event som vi anordnar eller i den dagliga dialogen.

I fjol fick deltagarna en förhandstitt på den nya produkten QlikView Next. Under det gångna året har Qlik jobbat vidare med produkten, släppt en dedikerat webplats för produkten samt startat ett begränsad betaprogram. Utöver alla aktiviteter med Qlikview Next så passade QlikTech på att byta namn till Qlik under våren. Så årets Qonnections kommer nog markera ett nytt kapitel i boken om Qlik och QlikView.

Ni kan förvänta er mer detaljerade blogposter här på bi-effekten.se om Qonnections, Qlikview och QlikView Next* under den närmsta tiden, men för de som vill vara närmare händelsarna i Orlando, Florida de närmaste dagarna rekomenderar jag att följa mitt @veglar och/eller hashtaggen #qonnections på twitter.

*)Brasklapp: I fjol fick deltagarna förbud mot att dela något om QlikView next med allmänheten, jag är osäker om det kommer finnas några begränsningar i år.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *