Vad är QlickPlanner?

7waedrhcd6721gz81pep[1]QlickPlanner är ett systemstöd som effektiviserar budgetprocessen och som gör det tydligt, överskådligt och enkelt för användarna. QlickPlanner är ett verktyg som kortar budgetprocessen genom att minska det administrativa arbetet samtidigt som det säkrar kvaliteten på arbetet som utförs.

QlickPlanner gör det enkelt att ta fram prognoser för att effektivt styra verksamheten. Till grund för budgetprocessen ligger budgetmallar baserade på organisationens kontoplan. Underlag för budget och prognos hämtas sedan automatiskt från ett eller flera affärssystem direkt till QlickPlanner.

QlickPlanner är utvecklat med användaren i fokus och har en användarvänlighet som slår Excel. Självklart kan arbete göras parallellt i Excel då QlickPlanner stödjer både export och import till Excel. Det går även att klippa och klistra direkt till och från Excel.

QlickPlanner kopplas till QlikView och skapar därmed möjligheten att analysera verksamheten med ett marknadsledande analysverktyg. För befintliga QlikView-användare finns det stora fördelar att integrera QlickPlanner som en del av befintliga analyser och för användare som idag inte använder QlikView innebär QlickPlanner att du får marknadens bästa beslutsstöd inbyggt i planeringsverktyget.

QlickPlanner utgår från befintlig verksamhetsplanering. Genom att integrera planeringen med budget och analys skapar QlickPlanner en lösning med maximal tydlighet.

Varför skriver vi det här undrar du? Det gör vi för att i slutet maj kommer vi att anordna en budgetlunch – en näringsriktig måltid och 40 minuter budgeteffektivisering. Du kan anmäla dig via ”Bättre budget”-formuläret i högerspalten.

När:

29 maj

Var:

Scandic Anglais, Stockholm

Agenda:

11.30 Lunch

12.20 Intro egbs

12.25 Budgeteffektivisering

12.40 Demo

13.00 Avslutning

Som sagt, det går bra att anmäla sig via formuläret för gratis lunch.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone

2 kommentarer om “Vad är QlickPlanner?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *